Van de vicevoorzitter

Terwijl het midden in de zomer is, zijn er al een aantal vrijwilligers van SGP-jongeren druk aan het overleggen om een tijdsplanning te maken voor de Jongerendag. Het lijkt nog ver weg, maar al ruim een half jaar van te voren worden de eerste zaken al geregeld, zo wordt er bijvoorbeeld een commissie samengesteld. Iedere vrijwilliger is verantwoordelijk voor zijn of haar taak. We hebben het dan bijvoorbeeld over de volgende taken: politieke gedeelte, financiën, coördinatie vrijwilligers en locatie.

Als Jongerendag commissie werken van groot naar klein. Als eerste bedenken we een aansprekend en actueel thema. Een thema moet verschillende doelgroepen aanspreken en het moet zowel voor een VMBO’er als voor een HBO student interessant zijn. Als het thema en sprekers vaststaan gaan we ons bezig houden met kleinere dingen. Uiteindelijk ontstaat er een draaiboek welke is opgesteld tot op de 2 minuten nauwkeurig. Het mooiste van je Jongerendag commissie vind ik toch wel de sfeer we willen met elkaar een prachtige dag neerzetten. Zodoende ontstaat er een band, maar houden we elkaar ook scherp. Dat is ook van groot belang want op de 10 maart moeten we als een team opereren op een drukke Jongerendag. Ik moet eerlijk toegeven dat het eigenlijk best wel verslavend is om de SGP-Jongerendag te organiseren. Het is namelijk uniek wat wij als SGP-Jongeren neer kunnen zetten.

Vice-voorzitter Jongerendag commissie

Rick van de Waerdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar boven