NIEUWE LOCATIE | SGP-jongerendag in NBC Nieuwegein

xNBC-Congrescentrum1.jpg.pagespeed.ic.LAjWLzaAKo

Eerder vanavond hebben we doorgekregen dat er asbest gevonden is in het Beatrixtheater, daardoor is het niet mogelijk om de jongerendag in het Beatrixtheater te houden. Gelukkig hebben we een nieuwe locatie gevonden, de SGP-jongerendag vindt aanstaande zaterdag plaats in:

NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1, Nieuwegein

Het NBC is goed bereikbaar met de tram, die vertrekt iedere 8 minuten vanaf Utrecht Centraal. Deze tram gaat in de richting Nieuwegein-Zuid of IJsselstein. Stap bij halte Zuilenstein en je ziet het congrescentrum aan de overkant van de weg. Voor degenen die met de auto komen: parkeren kan gratis voor de deur. Vanaf 9:00 ben je van harte welkom, het programma start om 9:45.

Voor het ongemak bieden we je een gratis lunch aan, die kun je in de lunchpauze krijgen.

Voor dringende vragen kun je contact opnemen met 06 12 69 77 12 of 010 72 00 781.

Ondanks deze late wijziging kijken we er naar uit jullie zaterdag te zien, in het NBC in Nieuwegein!
Tot dan!