Voorzitter SGP-jongeren | Ga mee!

JW

Door: Jan-Willem Kranendonk, voorzitter SGP-jongeren

Zaterdag is het zover: de SGP-jongerendag 2016. Na maanden vergaderen en plannen maken, is het eindelijk bijna 5 maart. Wie is de baas in de wereld? Het is een vraag waar ik graag een antwoord op krijg.

Onze sprekers zullen daar zeker bij kunnen helpen!  Want zeg zelf: het vraaggesprek met minister Koenders, de uitreiking van de Oranje Boven Prijs aan Anne van der Bijl, de lezing van Jaap de Hoop Scheffer en het debat met Alexander Pechtold; hoe kan het anders dan dat dit een prachtige dag gaat worden?

En ik hoop jullie daar allemaal te ontmoeten. De jongerendag blijf ik één van de mooiste dingen van SGP-jongeren vinden. Christelijke politiek, inspiratie en de ontmoeting met jonge partijgenoten: allemaal op één dag. Heb jij je al opgegeven, om met ons mee te denken over de vraag: Wie is de baas? Onze sprekers zijn er klaar voor, en wij ook.

Meld je aan, ga mee!