Van de dagvoorzitter: ‘Waarom JIJ de SGP-jongerendag niet mag missen!’

Frank_van_Putten

Frank van Putten, dagvoorzitter SGP-jongerendag 2016

Hier moet je echt bij zijn: 5 maart 2016, Beatrixtheater Utrecht. Of je met de trein, bus of tram komt. Desnoods op de fiets of lopen. Het maakt me niet uit. Maar kom!

De eerste keer dat ikzelf als bezoeker op de SGP-jongerendag kwam, was in 2012. Premier Mark Rutte was toen te gast. Een grote vis. Maar elke keer weer krijgt SGP-jongeren het voor elkaar om belangrijke bewindslieden op het podium te krijgen. In 2014 hadden we ‘brommer’ Opstelten, en nu in 2016 komt minister Koenders. Vriend en vijand ontvangen graag een uitnodiging om op de SGP-jongerendag te mogen spreken. Sommigen hebben even tijd nodig: in 2012 sloeg Alexander Pechtold (fractieleider D66) de uitnodiging nog af, maar dit jaar staat hij op het podium! Ook hij beseft inmiddels: SGP-jongeren doet ertoe. Ergens in de middag zal ik hem op het podium uitnodigen om zijn speech te houden. Dan krijg jij gelegenheid met hem in gesprek te gaan.

Grijp je kans. Kom naar de SGP-jongerendag. Ontmoet jonge partijgenoten, denk mee over de politiek, join the club. Ik zie je graag!